Gott nytt år 2021!

När jag startade Guldfuxen förlag för snart ett år sedan, hade jag ingen aning om hur det här året skulle komma att präglas av ett elakt virus och dess framfart.

Med facit i hand kanske det hade varit bättre att vänta – men å andra sidan: man kan inte stå på ett ben hela livet. Ibland måste man våga göra farliga saker, annars är man bara en liten lort – fritt citerat Astrid Lindgren.
Att vara modig, men inte dumdristig, är därför min plan inför nästa år. Lätt att säga, svårt att göra, men virus eller inte virus – det är bara att jobba på.

Podden HOVAR TASSAR KLÖVAR KLOR ska utvecklas vidare och vi har många roliga avsnitt kvar att spela in. Ämnet ”livet med våra djur” är ju både stort och brett, och ger oss chansen att prata om allt vi tycker är roligt – från möss till elefanter, från sjukdom till hälsa, från glädje till sorg.
Nästa avsnitt är redan inspelat, och det handlar om ”Våra vänner gnagarna”. Det släpps på nyårsdagen den 1 januari – en perfekt dag att softa i soffan och lyssna, alltså!

Två av mina mest älskade husdjur – de underbara rådisarna Shakira och Bäjoncee. <3

Böckerna, då? Just nu avvaktar jag lite med att ge ut nästa deckare, tills vi alla vet mer om hur det utvecklar sig med viruset. Min stora förhoppning är dock att kunna ge ut OVÄNTAD DÖD till hösten 2021, i stället för i maj, som planerat. Istället kommer det förmodligen en barnbok (!) i stället, eftersom ett av mina favoritprojekt nu ska bli verklighet. Mer om det senare. 🙂

Skrivandet fortgår också förstås. Dag ut och dag in knackar jag vidare på deckare nummer fyra om veterinären Wendela Vide och polisen Annika Sandström. Nästa bok heter DÖDLIGA LÖGNER och kommer lagom till semestern – i juni 2021. Själv är jag övertygad om att det här är den bästa av böckerna hittills, och det ska bli jättespännande att se om läsarna tycker det också.

Till sist: GOTT NYTT ÅR!
Tack till alla er som lyssnar och läser mina böcker.
Tack till mina vänner som ställer upp som bollplank när det gäller mina idéer – bra såsom dåliga – och alltid finns där när jag tvekar och velar.
Jag vill också önska mina uppdragsgivare – Lind & co, Rabén & Sjögren, Stabenfeldts och Egmont – en god fortsättning och ett gott nytt år.

Tillsammans gör vi världen till en lite roligare plats!

Vi ses och hörs!

/Anna
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.